OVER DNADN

In Frankrijk liggen kansen voor Nederlandse architecten. Het beeld van Frankrijk als chauvinistisch land met de neiging eigen bedrijven voorrang te geven klopt in de architectuur niet. Vele Spaanse, Italiaanse en ook Nederlandse bureaus zijn al succesvol in Frankrijk. DNADN is een netwerk van Nederlandse architecten met de wens de Franse markt te betreden.

Volg ook ons blog!

Het credo van DNADN is dat het samenbrengen van ervaringen en expertises rijke en innovatieve oplossingen creëert. DNADN staat met een been in Nederland en met het andere in Frankrijk. Vanuit deze unieke positie brengt DNADN succesvolle samenwerkingen tot stand, waarin kruisbestuiving centraal staat. De naam DNADN is samengesteld uit de Nederlandse afkorting DNA en het Franse equivalent ADN. De dubbele helix van het DNA molecuul symboliseert de synthese van de Nederlandse en de Franse genen van Walter Dresscher en DNADN.

Samen weten we meer!

De laatste jaren heeft Walter Dresscher, initiatiefnemer van DNADN, een breed netwerk opgebouwd met enerzijds alle nodige partners voor een bouwproject en anderzijds potentiële opdrachtgevers, bouw partijen en media. Hierdoor zijn alle posities gevuld om de kans van slagen in Frankrijk te maximaliseren. DNADN biedt u de mogelijkheid om van dit netwerk te profiteren. Door lid te worden van DNADN met het afsluiten van een abonnement optimaliseert u de kansen voor uw bureau in Frankrijk.
Walter Dresscher
DNADN is opgericht door Walter Dresscher. Nadat hij in 2005 in Delft zijn masterstudie bouwkunde had afgerond, deed hij onder meer ervaring op bij OIII Architecten. Van 2005 tot 2009 woonde en werkte Walter in Frankrijk als architect, hij is getrouwd met een Française en is tweetalig. RFR éléments Duurzaamheid en architectuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom hebben DNADN en RFR éléments gekozen voor een vergaande samenwerking om een architectuur te ontwikkelen die duurzaamheid vanaf de eerste lijn integreert. www.rfr-elements.com